Syntyykö kulttuurityön osaaminen tyhjästä?

Vahvistamme kulttuuri- ja taidealan ammattilaisuutta koulutuksen ja yrittäjyysosaamisen avulla

Luova talous tarvitsee ammattilaisia työn toteuttajiksi ja kehittäjiksi. Koulutuspaikkojen lisääminen ja yrittäjyyskoulutuksen vahvistaminen osana taide- ja kulttuurikoulutusta luovat maahamme osaajien verkoston, jotka kykenevät oman alansa logiikalla työllistämään itsensä, mutta yhä useammin myös kanssatoimijansa.

Aiheet:

Yksi kommentti artikkeliin "Syntyykö kulttuurityön osaaminen tyhjästä?"

  1. Eero Karisto sanoo:

    Koulutuspaikkojen ja yrittäjäkoulutuksen lisäksi tarvitaan kyllä myös muuta rahoitusta kuten apurahajärjestelmää, Lisäksi tässä kai voisi viitata myös prosenttiperiaatteeseen. – Minä todella vierastan tässä näkyvää uuskokoomuslaista ajatusta, että taiteilijat nähdään yrittäjinä, joiden toimeentulon kuuluukin riippua suoraan myyntiluvuista.