Miksi ihmisten iloa ja intoa kannattaa arvostaa?

Arvostamme ihmisten iloa ja intoa

Kansalaistoiminta, uusi urheiluseurojen ja innokkaiden ihmisjoukkojen kukoistus lisäävät toimeliaisuutta. Ihmiset kerääntyvät itselleen tärkeän ääreen ja kokevat olevansa merkittäviä ihmisinä ja kanssatoimijoita. He vaikuttavat omaan elämäänsä, toteuttaessaan lähikulttuuria he vahvistavat lähidemokratiaa. Kyläjuhlat, ravintolapäivät, kesäteatterit, urheilutapahtumat, liikuntaturnaukset ja käsityötorit lisäävät kanssakäymistä, viihtyisyyttä, turvallisuutta ja yhteisöllisyyttä niin maalla kuin kaupungeissakin. Ihmiset löytävät oman paikkansa, viiteryhmänsä, vertaistukea ja läheisiä. Pahoinvoinnin lukemat kääntyvät kohti hyvinvointia, kun kunnan toimijat murtavat turhat esteet ilon ja innon voiman edestä. Vihreä kulttuuripolitiikka arvostaa kaikkia suomalaisia. Se antaa mahdollisuuden olla toimintakykyinen, oppiva, utelias, oman elämänsä vaikuttaja läpi kaikkien elämän vaiheiden.

Aiheet:

Yksi kommentti artikkeliin "Miksi ihmisten iloa ja intoa kannattaa arvostaa?"

  1. T-J Majanlahti sanoo:

    Vihreä kulttuuripolitiikka arvostaa kaikkia (poistetaan:suomalaisia).

    Kaikkia, sitähän se monikulttuurillisuus on, ei se arvostus kohdistu vain suomalaisiin vaan kaikkin.