Aloitammeko perustulokokeilun taiteilijoista?

Aloitamme perustulokokeilun taiteilijoista ja urheilijoista

Taiteilijat ovat eläneet muuttuneen työelämän kaltaisissa pätkätyösuhteissa jo vuosisatoja ennen muita. Kattava perustulo tarjoaa ammattikunnalle vapautta, mutta samalla säännöllinen tuki tarjoaa mahdollisuuden vastuuttaa toimijoita ratkomaan yhteiskunnan selviytymisen kannalta kiinnostavia haasteita. Perustulo linkittää niin etsivät taiteilijat kuin yhteisöllisyyttä lujittavat urheilijat osaksi yhteiskunnan järjestelmää. Kysymme kerrankin taiteilijoita, miten he ratkaisisivat yhteiset ongelmamme. Hyödynnämme urheilijoiden taitoa innostaa joukkoja samaan tavoitteeseen kulkemiseen. Annamme kummitaiteilijoiden tukea sosiaalipalvelujen henkilökunnan työssäjaksamista ja asiakkaiden ihmisarvon kunnioitusta.

Aiheet:

Yksi kommentti artikkeliin "Aloitammeko perustulokokeilun taiteilijoista?"

  1. Tulevaisuuden yritysjohtaja opiskelee taidekoulussa!
    – kaikki tieto on saatavilla helposti netistä, kaikki paitsi abstrakti hahmotuskyky.

    Kulttuurityöläinen on tuloiltaan yhteiskunnan pohjasakkaa nyt, mutta riittääkö perustulo korvaamaan sitä työmäärää ja vastuuta, jota taiteilijoilta odotetaan?